Hinnasto

Fysioterapia 90 min

85€

Fysioterapia 75 min

75€

Fysioterapia 60 min

65€

Fysioterapia 45 min

55€

Fysioterapia 30 min

40€

Hieronta 90 min

75€

Hieronta 75 min

65€

Hieronta 60 min

55€

Hieronta 45 min

45€

Hieronta 30 min

35€

.........................................................................................................................................................................................

200€

Elämäntapavalmennus 6kk

Kattava paketti elämäntapojen muutokseen. Sisältää muun muassa yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja harjoitusohjelmat, laajasti tietoa ravitsemuksesta, syke sovelluksen käyttö, inbodymittauksia, Firstbeat hyvinvointianalyysin sekä Hyvinvoinnin Walimon kuukausikortin käyttöön.

300€/kk

Spurtti 2kk

Boostia liikuntaan ja terveellisiin elämäntapoihin. Sisältää muun muassa yksilöllisen liikuntasuunnitelman ja harjoitusohjelmat, ravinto-ohjeistuksen, syke sovelluksen käyttö, 2x inbody mittaus sekä Hyvinvoinnin Walimon kuukausikortin käyttöön.

295€/kk

Personal trainer 1 krt

Esimerkiksi vinkkejä, tekniikka opastusta, salilaitteiden käytön ohjausta... 

80€

Personal trainer 5 krt

Sisältää alkutapaamisen, jonka yhteydessä kartoitetaan asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Paketti sisältää henkilökohtaisen harjoitusohjelman ja sen läpikäynnin sekä 5 x tapaaminen. Soveltuu hyvin lyhyen aikavälin tavoitteisiin tai esimerkiksi motivaattoriksi.

300€

Personal trainer 10 krt

Sisältää alkutapaamisen, jonka yhteydessä kartoitetaan asiakkaan toiveet ja tavoitteet. Paketti sisältää henkilökohtaisen harjoitusohjelman ja sen läpikäynnin sekä 10 x tapaaminen. Paketti sopii hyvin pitkän aikavälin tavoitteisiin.   

500€

Kuntosaliohjelma

Sisältää henkilökohtaisen tavoitteiden mukaisen harjoitusohjelman, joka käydään läpi yhdessä kaksi kertaa. 

200€

Luo kotisivut ilmaiseksi!