Liikuntapalvelut

Liikunta-alan ammattilaisena autan sinua kohti tavoitteitasi. Olivatpahan tavoitteesi sitten maailmanmestaruus tai parempi olo arjessa niin räätälöin liikuntapalvelut juuri sinun tarpeidesi mukaan. Fysioterapeuttinen ajattelu valmennuksessa takaa turvallisen ja tuloksellisen lopputuloksen. Palveluni sisältää monipuolista osaamista eri liikuntamuodoista. Monet yritykset tarjoavat palveluitaan paketteina. Minä tarjoan palveluita myös yksittäisinä kertoina, enkä sido sinua mihinkään mihin et tahdo lähtökohtaisesti itse. Päätät itse, otatko palveluani yhden vai useamman kerran.

  • Valmennus
  • Kuntosaliohjelmat ja -ohjaukset

Fysioterapia

Fysioterapian tärkein tehtävä on liikuttaa ihmisiä monipuolisesti. Joskus liiallisen passiivisuuden tai aktiivisuuden vuoksi voi tulla erilaisia vaivoja, joita fysioterapiassa ennaltaehkäistään tai korjataan. Fysioterapiassa asiakas on aina keskiössä ja jokainen tapaaminen on yksilöllinen tapahtuma. Fysioterapia etenee aina asiakkaan tavoitteiden ehdoilla. Toisille tavoite voi olla kivuton kävely, kun taas toisille parempi kyky liikkua esimerkiksi pelikentällä.

Fysioterapeutti on liikkumisen ja liikuttamisen ammattilainen.

  • Olen erikoistunut urheilufysioterapeutiksi


Hieronta

Hieronta on yksi kehonhuollon muodoista. Hieronnan avulla voidaan auttaa kehoa palautumaan rasituksesta sekä helpottaa lihaskivuissa. Manuaalinen käsittely (hieronta) on yksi työkalu, jolla voidaan lisätä ihmisten toimintakykyä.  

  • Urheiluhieronta & hieronta
  • Faskirautakäsittely
  • Raskausajan hieronta

© sometalo.fi

Luo kotisivut ilmaiseksi!